Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Δημοσκόπηση GPO/Υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ : Μεγάλο τo προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά – Ποια άλλοι συμπληρώνουν την πρώτη ενδεκάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Μεγάλο είναι το προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «ποιον από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε» ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται με 40% και ακολουθούν στην πρώτη «ενδεκάδα» η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Πύρρος Δήμας, ο Φρέντι Μπελέρης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θανάσης Εξαδάχτυλος, η Βούλα Πατουλίδου.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Μαρία Σπυράκη και στη συνέχεια το προβάδισμα έχουν: η Βίκυ Φλέσσα, η Νόνη Δούνια, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Σπύρος Καρανικόλας και με μικρότερα ποσοστά επιλογής ακολουθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Ξεκινά η «μάχη» των 35 ημερών - Επιστροφή με φουλ ρυθμούς για τον πρωθυπουργό

Ένας αμιγώς προεκλογικός μήνας ξεκινά από σήμερα με τον πρωθυπουργό να επιστρέφει στον καθιερωμένο πρωινό καφέ με τους στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου χαράσσοντας τους άξ...

Φόρτωση άρθρων...