Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Μέχρι και ο Παπαδημούλης αντιδρά για τον Αντώναρο

Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει φέρει η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Αντώναρου στην Ανατολική Αττική.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αντιδρά για την υποψηφιότητα του αναπληρωτή εκπροσώπου της Κυβέρνησης Καραμανλής. 

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει δημόσια προτροπή «να ακούσει η ηγεσία του κόμματος τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια», με φόντο την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ανατολική Αττική.

Ο Δημήτρης  Παπαδημούλης δήλωσε πως «τα ψηφοδέλτιά μας έχουν εγκριθεί. Αν ήμουν εγώ αυτός που αποφασίζει ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι να δώσουμε τη μάχη όλες και όλοι μας για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» και πρόσθεσε ότι «σε όσους έχουν διαφωνία για κάποια πρόσωπα που νιώθουν ότι δεν τους εκπροσωπούν έχω να πω να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους, δηλαδή την ψήφο τους».

«Η, δε, ηγεσία του κόμματος να ακούσει τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές» συνέχισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Για όσους διαμαρτύρονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτιά μας, θα τους συμβούλευα να αφήσουν τις υποκρισίες, θυμίζοντας ότι συνεργάστηκαν με όλη τη Νέα Δημοκρατία επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου. Τώρα έσταξε, δηλαδή, η ουρά του γαϊδάρου, με τον Ευάγγελο Αντώναρο;», κατέληξε ο ευρωβουλευτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Μητσοτάκης - Πιερρακάκης παρουσίασαν το ψηφιακό σχολείο και το ψηφιακό φροντιστήριο - Πώς θα λειτουργεί (Photos)

«Επανάσταση στην Παιδεία και στον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ψηφιακή μεταρρύθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που υλοποιε...

Φόρτωση άρθρων...