Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μηταράκης: Μετά την αναδίπλωση του Spiegel για τη «νεκρή Μαρία στον Έβρο» θα ζητήσουν συγγνώμη Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ;

Πολιτική

Την αναδίπλωση του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» για την υπόθεση των 38 του Έβρου και της «νεκρής Μαρίας» σχολίασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. 

Ο υπουργός αναφέρει πως το γερμανικό περιοδικό, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου. 

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα ενώ διερωτάται αν και οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα».

Το Spiegel είχε παραδεχθεί πως δεν περιέγραψε ορθά την κατάσταση στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

«Δεν πρόκειται να αναρτήσουμε ξανά στην ιστοσελίδα τα προηγούμενα δημοσιεύματα για την υπόθεση της Μαρίας – ούτε σε επεξεργασμένη μορφή. Θα έπρεπε να διορθωθούν πάρα πολλά για να γίνει αυτό. Αντ’ αυτού δημοσιεύουμε εδώ τα αποτελέσματα της εις βάθος έρευνάς μας», αναφέρει το Spiegel σε δημοσίευμά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο πήχης του 33% και οι «γιαλαντζί πατριώτες»

Πιο συγκεκριμένος ως προς τον εκλογικό πήχη για τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές έγινε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, δια...

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Φόρτωση άρθρων...