Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Αγώνας για καλύτερους μισθούς και μείωση των ανισοτήτων - Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Με τα επιτελεία των κομμάτων να παίρνουν μία μικρή ανάσα την τελευταία εβδομάδα, από σήμερα μπαίνουμε και πάλι επίσημα σε προεκλογική περίοδο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιεύει στα social media το νέο σποτ της ΝΔ.

Το νέο προεκλογικό σποτ που δημοσίευσε ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μέλλον, μιλώντας για «καλύτερη δημόσια υγεία, σύγχρονη παιδεία, καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες.

Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!»

Δείτε το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους «Σπαρτιάτες»

Στο επίκεντρο της κόντρας Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται οι ψήφοι των «Σπαρτιατών». Η κόντρα ξέσπασε σήμερα, έπειτα την τοποθέτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφο...

Φόρτωση άρθρων...