Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης από τη Σητεία: Όσοι επένδυσαν σε πόλωση και τοξικότητα, ηττήθηκαν

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το που πάτησε το πόδι του στην Σητεία λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι. «Χρωστούσα αυτή την επίσκεψη», είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους που τον περίμεναν με λουλούδια.

Εξέφρασε για ακόμα μια φορά ότι στην κάλπη οι πολίτες θα επιβεβαιώσουν με πιο δυνατό τρόπο ισχυρή και αυτοδύναμη ΝΔ.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα διλήμματα που τέθηκαν την προηγούμενη προεκλογική περίοδο και σημείωσε ότι δικαιώθηκε μια πολιτική επιλογή 4 ετών.

«Οι πολίτες επιβράβευσαν το έργο μας μας στήριξαν όπως κάναμε και εμείς στην κοινωνία μας εμπιστεύτηκαν και πάλι επειδή γνωρίζουν ότι ο πολιτικός μας λόγος είναι συμφωνία αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμα ότι ηττήθηκαν «Όσοι επένδυσαν σε πόλωση και τοξικότητα, όσοι πίστευαν ότι μπορούσαν να σας κοροϊδέψουν όπως το 2015, όσοι έβλεπαν μια γκρίζα μαύρη Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο διακύβευμα της κάλπης είπε: «Οι εκλογές αυτές έστειλαν το πρώτο μήνυμα και να στείλω μήνυμα από εδώ ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ».

mitsotakis_siteia

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα πάει ακόμα καλύτερα και επισήμανε ότι «η χώρα σήμερα θα είχε αυτοδύναμη κυβέρνηση αν δεν υπήρχε απλή αναλογική. Θα απενεργοποιήσουμε τη νάρκη και θα έχει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Μάλιστα έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. «Βρισκόμαστε σε παράξενη κατάσταση ο πήχης της αυτοδυναμίας αυξάνεται και απαιτείται υψηλό ποσοστό για να έχουμε σίγουρα κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε: «Η χώρα χρειάζεται όχι απλά ισχυρή αλλά σταθερή κυβέρνηση. Ζητάμε ισχυρή εντολή για πολλές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις».

«Θα λιώσω και πάλι τα παπούτσια μου! Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στην Τουρκία λέγοντας ότι «Μπορεί τώρα να φαίνεται πιο ήρεμη αλλά δεν ξέρουμε τι καραδοκεί στο μέλλον».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά στην ιστορία του το ελληνικό σύστημα κατέγραψε μηδενικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για έξι συνεχόμενες ώρες.

«Για λίγες ώρες ουσιαστικά παράγαμε ενέργεια δωρεάν στη χώρα. Αυτό το μέλλον οραματιζόμαστε και σε αυτό θέλουμε να πάμε. Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας

Χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή θα την έχουμε η Κρήτη θα δείξει το δρόμο θα είναι στην πρώτη γραμμή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζον Κέρι σε Μητσοτάκη: Απίστευτο το ρεκόρ της Ελλάδας στις ΑΠΕ - Σας ευχαριστούμε για την ηγεσία σας

Τα εύσημα στην Ελληνική Κυβέρνηση για τις πρωτοβουλίες της στην κατεύθυνση του περιβάλλοντος με αιχμή την παραγωγή «πράσινης» -καθαρής- ενέργειας καθώς και την υποδειγματική διοργά...

Φόρτωση άρθρων...