Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης για εποχική γρίπη: «Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς κι ας θωρακιστούμε, εμβολιαζόμαστε» (Video)

Με τον Σωτήρη Τσιόδρα συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τη συνάντηση ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης.

«Παρότι δεν είμαι άνω των 60 αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου, η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ εάν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Σωτήρη Τσιόδρα του λέει: «Γιατρέ τι λες και συ;», με εκείνον να απαντάει «βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: «Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών»

Αιχμές αφήνει το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στις Ευρωεκλογές. «Ο ΣΥΡΙΖΑ -γι...

Γιατί όλοι θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές – Ο μισθός, τα επιδόματα και η... σύνταξη στα 63

Εκατοντάδες υποψήφιοι θα δώσουν στις 9 Ιουνίου «μάχη» για μία από τις συνολικά 21 θέσεις που θα έχει η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Φυσικά, η ενασχόληση με τα κοινά, η ανάγκη προσφο...

Φόρτωση άρθρων...