Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Θα τον θυμάμαι με αγάπη

«Σαν σήμερα άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη. Δεν μπόρεσαν, όμως, να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του.»

«Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη» έγραψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media για τα 32 χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης.

Ο πρωθυπουργός στο μήνυμα μου ανέφερε πως «σαν σήμερα άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη. Δεν μπόρεσαν, όμως, να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του. Η εθνική ενότητα και η πολιτική ωριμότητα είναι, πια, πλειοψηφική πραγματικότητα».

Σημειώνεται πως το πρωί της Κυριακής, πρώτοι η Ντόρα και ο Κώστας Μπακογιάννης έκαναν δύο συγκινητικές αναρτήσεις στα social media μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγο και πατέρα, Παύλο Μπακογιάννη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Φόρτωση άρθρων...