Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης για την 21χρονη Έμμα και τη δωρεά οργάνων: «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»

Στη τραγωδία με τον θάνατο της 21χρονης Έμμας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην απόφαση της οικογένειάς της να δωρίσει τα όργανα της κοπέλας, αναφέρεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας», αναφέρει ο Πρωθυπουργός.

«Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους», προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζον Κέρι σε Μητσοτάκη: Απίστευτο το ρεκόρ της Ελλάδας στις ΑΠΕ - Σας ευχαριστούμε για την ηγεσία σας

Τα εύσημα στην Ελληνική Κυβέρνηση για τις πρωτοβουλίες της στην κατεύθυνση του περιβάλλοντος με αιχμή την παραγωγή «πράσινης» -καθαρής- ενέργειας καθώς και την υποδειγματική διοργά...

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Μητσοτάκης – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στην ατζέντα

Είκοσι επτά ηγέτες της ΕΕ, ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθούν αυτό το διήμερο στις Βρυξέλλες σε μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής την ώρα που μαίνοντ...

Φόρτωση άρθρων...