Τρίτη
31 Ιανουαρίου 2023

Μητσοτάκης: «Η Ειρήνη Παππά παίρνει μαζί της μια ολόκληρη εποχή»

Πολιτική

Τη συγκίνησή του για τον θάνατο της Ειρήνης Παππά εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. O Πρωθυπουργός επισήμανε ότι η ίδια ήταν η «τελευταία, ίσως, εκπρόσωπος, μιας σπουδαίας γενιάς, που παίρνει μαζί της μια ολόκληρη εποχή». 

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στην πορεία της στην τέχνη, αλλά και στο γεγονός ότι «υπήρξε ενεργή πολίτης, με θαρραλέα παρέμβαση στα δημόσια πράγματα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο twitter: «Με συγκίνηση οι Έλληνες αποχαιρετούμε την Ειρήνη Παππά. Αφήνει πίσω της μια μοναδική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το τραγούδι, γνωρίζοντας από νωρίς τη διεθνή αναγνώριση. Ενώ υπήρξε ενεργή πολίτης, με θαρραλέα παρέμβαση στα δημόσια πράγματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτές είναι οι πέντε συμφωνίες που υπέγραψαν Ελλάδα και Ιαπωνία - Η κοινή δήλωση στρατηγικής συνεργασίας

Πέντε συμφωνίες υπέγραψαν η Ελλάδα και η Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Τόκιο. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συν...

Μητσοτάκης σε Ιάπωνες επιχειρηματίες: Η Ελλάδα έχει αλλάξει, ελάτε να επενδύσετε (Photos)

Τις θετικές προοπτικές της Eλληνικής Oικονομίας και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επενδύσουν στην Ελλάδα ανέλυσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε στελέχη του εθνικο...

Φόρτωση άρθρων...