Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Ισχυρότερος από ποτέ ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο (εικόνες)

Την ικανοποίησή του για την υπερψήφιση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ από την αμερικανική Γερουσία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σπουδαία μέρα για Ελλάδα και ΗΠΑ! Χάρη στον Γερουσιαστή Μενέντεζ και τους φίλους μας στο Αμερικανικό Κογκρέσο για την υιοθέτηση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης!!», σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο Πρωθυπουργός, για το νομοσχέδιο που προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος για την έγκριση της πώλησης και την επίσπευση της παράδοσης μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην περίπτωση που η Ελλάδα αποφασίσει να τα αγοράσει.

«Ο ρόλος της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρότερος από ποτέ και η συνεργασία στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ θα συμβάλλει στην ειρήνη και την σταθερότητα της περιοχής», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Φόρτωση άρθρων...