Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας από το ΣΥΡΙΖΑ - Την Παρασκευή θα ξαναπάρουμε ψήφο

Άμεσε ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κατάθεση Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για το θέμα από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος για την Κρήτη στο δημαρχείο του Ηρακλείου ανέφερε πως πληροφορήθηκε για την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή λέγοντας «καλοδεχούμενη η πρόταση».

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως είναι μία «καλή ευκαιρία για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών» ενώ επεσήμανε πως «δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση».

Ολόκληρο το πρώτο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης. Καλοδεχούμενη η πρόταση, Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει. Αποφάσισε να το κάνει τώρα λίγο πριν τις Εκλογές. Μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερα χρόνια και τι κάναμε εμείς. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για το έργο τους αλλά και για τα θέματα κράτους δικαίου. Γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε την περασμένη τετραετία. Είμαστε απολύτως έτοιμοι γι’ αυτή την πολιτική μάχη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυτή τη σύγκρουση γιατί δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας και δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν του. Αύριο θα είμαστε στην Βουλή για να πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι τις Εκλογές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...