Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Μια Ελλάδα πιο ισχυρή, με αυτοπεποίθηση (Video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας. «Μια Ελλάδα πιο ισχυρή, με αυτοπεποίθηση», έγραψε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Μαζί με το μήνυμα του Πρωθυπουργού προβάλλεται βίντεο της Νέας Δημοκρατίας με τα εξής μηνύματα: «Η Ελλάδα σήμερα έχει συνάψει συμφωνίες που ενισχύουν την ασφάλειά της με Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο και ΗΑΕ.

Εκπροσωπείται επάξια στο εξωτερικό και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προστατεύει τα σύνορά της. Εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της. Οριοθετεί τις ΑΟΖ της. Επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...