Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη»

Πολιτική

«Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη», αναφέρει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Ακόμα, ο Πρωθυπουργός κάνει λόγο για «μέγα και ασυγχώρητο λάθος» για το οποίο «δεν είχα ενημερωθεί».

Τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης θα κάνει δήλωση για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη

Τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να κάνει δήλωση για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Άμεση είναι η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου στην υπόθεση της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός δεν θα περιμένει να ανοίξει η Βουλή, αλλά θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα με δήλωσή του για το ζήτημα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είπε πως η Κυβέρνηση θα απαντήσει θετικά σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο πήχης του 33% και οι «γιαλαντζί πατριώτες»

Πιο συγκεκριμένος ως προς τον εκλογικό πήχη για τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές έγινε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, δια...

Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Καλό το σόου περί χριστιανικής πίστης, αλλά τη μάνα δεν τη βρίζουμε ποτέ

Επανήλθε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα που σόκαρε το κοινοβούλιο με το επεισόδιο μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή των Σπαρτιατών Κων. Φλώρου και του βουλευτή τ...

Φόρτωση άρθρων...