Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Συσκέψεις σήμερα με τις ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας και Εργασίας

Συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου με τις ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας και Εργασίας θα έχει σήμερα, Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο, Τρίτη, στις 10 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους όπου στεγάζεται το υπουργείο Υγείας και στο οποίο θα τον περιμένουν ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η αναπληρώτρια υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη που ταλαιπωρήθηκε από κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες και οι δύο υφυπουργοί Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θέλοντας να δείξει κατ’ αυτό τον τρόπο ότι, παρά την ξεκάθαρη πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας, το κυβερνητικό έργο θα πρέπει να τρέξει από την πρώτη μέρα και χωρίς καθυστερήσεις.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής να εκφωνήσει την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης καθώς το Σάββατο αναμένεται η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανέφερε ότι στην ομιλία του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για ακόμα περισσότερες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές για μια πιο ισχυρή Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...