Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης στο TikTok για την ακρίβεια: «Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κοινωνία»

Σε ερώτηση για την ακρίβεια απάντησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω TikTok.

«Πώς πάνε τα θέματα με τις τιμές; Εδώ και δύο χρόνια λέει δεν θα υπάρχουν άλλες αυξήσεις, μόνο που δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή όλο αυξάνονται και μας έχει φέρει όλους αυτό σε μία δύσκολη κατάσταση», ανέφερε νεαρός σε ερώτησή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του στο Tik Tok, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι: «η ακρίβεια είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι είναι μία εισαγόμενη ακρίβεια η οποία οφείλεται αποκλειστικά στον πόλεμο στην Ουκρανία».

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Από ΄κει και πέρα εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε να στηρίξουμε την κοινωνία. Έχουμε δώσει πολλά επιδόματα βοήθειας, market pass, στήριξη στις τιμές στο ρεύμα. Θα εξακολουθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε την κοινωνία και ειδικά τους πιο αδύναμους έως ότου αφήσουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια».

@kyriakosmitsotakis_ «Τι γίνεται με την ακρίβεια❓» #KiriakosMitsotakis ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Φόρτωση άρθρων...