Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: «Θρηνούμε για την απώλεια των δύο ηρώων»

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην απώλεια των δύο πιλότων του Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο.

«Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη στην Εύβοια» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη του Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο.

«Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αυταπάρνηση των μαχητών της πρώτης γραμμής», προσθέτει ο Πρωθυπουργός.

«Η Πολιτεία στέκεται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών των δύο ηρώων. Είναι δύο παιδιά, δύο αδέλφια όλων μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους. Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη. Στη μνήμη τους, συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωση του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Ο Ερντογάν συνέχισε τις προκλήσεις – Ο διάλογος να γίνεται χωρίς αυταπάτες

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Πι...

Μητσοτάκης: Επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη το πρωί στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολι...

Φόρτωση άρθρων...