Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Τηλεφώνησε στη Χάλκη – Τα συγχαρητήρια για το άνοιγμα του πρώτου φαρμακείου

Πολιτική

Στη Χάλκη τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να μιλήσει με τον φαρμακοποιό, Παναγιώτη Πατέλη, ο οποίος εγκαταστάθηκε μόνιμα στο ακριτικό νησί, και άνοιξε εκεί το πρώτο φαρμακείο.

Ο πρωθυπουργός, επικοινώνησε με τον κ. Πατέλη, για να τον ευχαριστήσει και τον συγχαρεί για την επιλογή του.

Μέχρι πρότινος, οι κάτοικοι της ακριτικής Χάλκης ακόμη και για ένα κουτί ασπιρίνη έπρεπε να περιμένουν το καράβι από τη Ρόδο. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όμως, ένα πάγιο αίτημά τους ικανοποιήθηκε: το νησί απέκτησε το πρώτο του φαρμακείο, που ανέλαβε ο 26χρονος φαρμακοποιός από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Μητσοτάκης: Να είναι ισχυρή η ΝΔ στις ευρωεκλογές, θα συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Το μήνυμα πως «θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές» και πως «θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις ...

Φόρτωση άρθρων...