Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Το έργο στον ΒΟΑΚ η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη - Αγιος Νικόλαος, αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.  Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο Υπουργός Μεταφορών, Κ. Καραμανλής, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε εκτενώς για την πορεία υλοποίησης του έργου από τον Υπουργό Υποδομών. «Αυτό εδώ το εργοτάξιο που βλέπετε ανοιχτό, δίνει την καλύτερη απάντηση σε αυτή την τοξικότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πώς οραματίζεσαι το μέλλον, αλλά ούτε μπορείς να υπερασπιστείς το παρελθόν σου διότι αυτό φέρνει στη μνήμη εξαιρετικά επώδυνες αναμνήσεις, τότε καταλήγεις να κάνεις το μόνο πράγμα που ξέρεις, να διχάζεις, να πολώνεις και να επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία. Θα επιμείνουμε μέχρι τελευταία στιγμή να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και να μιλάμε στον ελληνικό λαό για το σχέδιο μάς, για ένα μέλλον με περισσότερες και καλύτερες δουλειές για όλους», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΝΔ: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΔ με αφορμή τα 26 χρόνια από τον θάνατό του. «Σαν σήμερα, πριν από...

Φόρτωση άρθρων...