Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Μιχάλης Καλαντζόπουλος: Έτοιμος για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΔΣΑ

Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και αυτή φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καλαντζόπουλου, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να οργανώνεται για τις επόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Είναι επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχουμε» και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Από την αρχή του φθινοπώρου έχει ξεκινήσει σειρά εντατικών επαφών με δικηγόρους από όλο το φάσμα του προοδευτικού χώρου, με στόχο να συγκροτήσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που θα βασίζεται στο τρίπτυχο «ανανέωση – ικανότητα - εμπειρία».

Βούληση και δέσμευση του Μιχάλη Καλαντζόπουλου είναι ο Δ.Σ.Α, ο μεγαλύτερος Επιστημονικός Σύλλογος της χώρας, να γίνει ισχυρός, διεκδικητικός και συνάμα να διαθέτει επιστημονικό προσανατολισμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε το Ταμείο Απανθρακοποίησης για να «πρασινίσουν» τα νησιά

Έως 2 δισεκατομμύρια εύρω η χρηματοδότηση. Η Ελλάδα αναλαμβάνει 21 δεσμεύσεις ύψους 780 εκατομμυρίων ευρώ για την προστασία και τη βιώσιμη αξιοποίηση των θαλασσών. Προτεραιότητα η ...

Φόρτωση άρθρων...