Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Αυτιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως πρόταση

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

«Πιστεύω ότι δεν έχουν καμία απολύτως πρόταση για το που θα πάει ο τόπος τα επόμενα χρόνια», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στη εκπομπή«Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ. 

«Τα κόμματα όταν χάνουν τις Εκλογές κάνουν συνέδρια και συζητούν τους λόγους για τους οποίους έχασαν. Υπάρχει ένα ντοκουμέντο της Κεντρικής Επιτροπής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που να λέει να γιατί χάσαμε; Υπάρχει πουθενά; Έχει γίνει μία κριτική από την πλευρά τους στο έργο τους τι δεν κάναμε σωστά και χάσαμε τις Εκλογές; Υπάρχει μία αυτοκριτική τι δεν κάνουμε τώρα αυτόν τον καιρό όλο;», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Φόρτωση άρθρων...