Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ο ολισθηρός θεσμικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το να σπεύσει να προδικάσει και να προκαταλάβει την απόφαση του ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, πανηγυρίζοντας για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση του Νίκου Παππά, ο οποίος θυμίζουμε ότι δικάζεται για παράβαση καθήκοντος για το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης με συγκατηγορούμενο τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της. 

«Η αγωνία της Κουμουνδούρου είναι πρόδηλη και για μια ακόμη φορά ξεπερνά κάθε όριο επιδεικνύοντας μια ακραία και αντιθεσμική συμπεριφορά που προσβάλλει τη λειτουργία του κράτους δικαίου», επισημαίνει η Πειραιώς. 

«Η Νέα Δημοκρατία με αίσθημα σοβαρότητας και ευθύνης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ολισθηρό θεσμικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα τοποθετηθεί όσο η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει εκδοθεί η τελική ετυμηγορία», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία. 

«Θα περιμένουμε την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει μακριά από επικοινωνιακούς θορύβους και κομματικές σκοπιμότητες», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για ξυλοδαρμό στη Βουλή: Είμαστε απέναντι στη βία και στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντίνου Φλώρου και Βασίλη Γραμμένου εξέδωσε ο Παύλος Μαρινάκης, στο οποίο κάνει λόγο για «φαινόμενα εκχυδαϊσμο...

Φόρτωση άρθρων...