Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

ΚΙΝΑΛ: Μπαράζ περιοδειών για Ανδρουλάκη τις επόμενες ημέρες

Συνεχίζονται οι περιοδείες για τους υποψηφίους για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των εσωκομματικών Εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στη Δυτική Αθήνα σήμερα. Στις 18:30 θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Κορυδαλλού, ενώ στις 20:00 θα μιλήσει στο δημαρχείο Περιστερίου.

Αύριο, Παρασκευή ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία. Η αρχή θα γίνει από τη Μαγνησία όπου στις 18:00 θα απευθύνει ομιλία στο Βόλο στον Πολυχώρο Ergon Showground (Τσαλαπάτα).

Λίγο αργότερα στις 20:00 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Divani Hotel στη Λάρισα.

Το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην Καρδίτσα (Παυσίλυπο) και στις 13:00 στα Τρίκαλα, στο Καφέ του μουσείου Τσιτσάνη. 

Έπειτα θα μεταβεί στην Ήπειρο και την Ηγουμενίτσα, όπου στις 19:00 το απόγευμα θα μιλήσει στο Lift Cafe (Εθνικής Αντιστάσεως 20). 

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 11:00 θα μιλήσει Γιάννενα (Grand Serai Hotel) ενώ στις 18:00 της ίδιας ημέρας στην Άρτα (Καφέ Βυζάντιο).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση δυσπιστίας: Τι αναμένεται να πουν στη Βουλή Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης

Το βράδυ ολοκληρώνεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης με την διενέργεια της ονομαστικής ψηφοφορίας. Η ονομαστική ηλεκτρονική ψ...

Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε την πρόταση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά να συμφωνήσει η ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα ...

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Μυθεύματα όσα είπατε για τον μηχανοδηγό - Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του»

«Πυρά» κατά της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης...

Φόρτωση άρθρων...