Παρασκευή
08 Δεκεμβρίου 2023

Νέα καρφιά Κασσελάκη κατά Αχτσιόγλου: Έτεινα χέρι (sic) φιλίας στην Έφη και το απέρριψε ως υποτίμηση (βίντεο)

Στην αντεπίθεση προς την Έφη Αχτσιόγλου και το επιτελείο της προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος αν και στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Χ (πρώην Twitter) ζητά να πέσουν οι τόνοι, με ό,τι ακούγεται να λέει στο βίντεο για την συνυποψήψιά του κάθε άλλο παρά αυτό κάνει.

Στη «στενόχωρη», όπως τη χαρακτηρίζει, νέα δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί την Έφη Αχτσιόγλου ότι της έτεινε χείρα φιλιάς όταν την αποκάλεσε «Έφη» όπως αποκαλεί «Αλέξη» τον Τσίπρα και «το θεωρεί υποτίμηση».

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι τον Ιούλιο όταν η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, της υπέβαλε προτάσεις για να τις εντάξει στο πρόγραμμά του «αν ήθελε» αλλά «δεν μου απάντησε».

«Κρατιέμαι πίσω ολη αυτή την εβδομάδα για να μην δίνω τροφή σε αυτή την ένταση. Στηρίζω την συνυποψηφιά μου δημόσια και ακούω δεν με στήριξες. Βλέπω κάθε βίντεό της και στρέφει τα βέλη εναντίον μου λες και είμαι ο Μητσοτάκης» συνεχίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την αποκαλώ Έφη όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη και αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω ότι διακινεί σενάρια ότι είμαι συνεργάτης του Μητσοτάκη και ποιος τη διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης».

«Είμαι αναγκασμένος να πω ότι απευθύνθηκα στην Έφη Αχτσιόγλου τον Ιούλιο όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στέλνοντας προτάσεις για να τις βάλει αν ήθελε στο πρόγραμμά της. Δεν μου απάντησε ποτέ. Είναι δικαιώμα της όμως εγώ θεώρησα ηθική υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της» προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είχα κανέναν αυτοσκοπό και αυτοπροβολή. ήθελα το μαζί και δεν το βρήκα. Και ακριβώς αυτό το μαζί ζητάω από εσάς. Τονίζω τη λέξη ενότητα. Εσείς είστε οι εγγυητές της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο δικός σας» συμπληρώνει και παρά τους υψηλόύς τόνους που είχε χρησιμοποιήσει καταλήγει:

«Κάνω έκκληση: χαμηλώστε τους τόνους και ψηφίστε για όποιον θέλετε, νιώστε την ανάγκη του διπλανού να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς. Είμαστε σύντροφοι. Αυτή είναι μια σπουδαία λέξη, δεν τη σκορπάμε. Αυτή η λέξη από τη Δευτέρα θα μας ενώνει. Αυτή η λέξη είναι χαραγμένη στην καρδιά μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διεθνής Τύπος για επίσκεψη Ερντογάν: «Νέα σελίδα στις σχέσεις Eλλάδας και Τουρκίας»

Το ενδιαφέρον του διεθνή Τύπου επικεντρώνεται σήμερα στην επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Μάλιστα επισημαίνουν ότι ύστερα από έξι χρόνια Μητσοτάκης και...

Φόρτωση άρθρων...