Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά (Photos)

Διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος συναντήθηκε στη Βουλή με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση.

«Καλωσορίζω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά. Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. 

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ανακοίνωσε ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Νέας Αριστεράς.

Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι». Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απήθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους να ενώσουν τις δυνάμεις τους. «Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε: «Θα το δούμε. Όλα στον καιρό τους».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Τσίπρα, αποχώρησε από τους πρώτους μήνες της θητείας του το 2015, ενώ στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...