Πέμπτη
29 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γεραπετρίτης φέρνει το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών στη Βουλή

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, έστειλε επιστολή στον Τασούλα προκειμένου να ενημερώσει την αρμόδια Επιτροπή.

Πολιτική

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, και τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γεώργιο Βλάχο, απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στην επιστολή του ο υπουργός γνωστοποιεί πως τίθεται στη διάθεση της Επιτροπής προς ενημέρωση σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως «είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια περιλαμβανομένης και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας» σχετικά με το τραγικό δυστύχημα. 

«Ο ίδιος θα προκαλέσω συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ώστε να συζητήσουμε για τα ζητήματα των παθογενειών στους σιδηροδρόμους και να βρούμε έναν κοινό τόπο που θα αποδίδει ευθύνες και θα αξιολογεί τα ζητήματα ασφάλειας των μεταφορών», είχε αναφέρει ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Όταν τιμωρηθούν οι ένοχοι θα κλείσει το εθνικό τραύμα»

«Έναν χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών, οι πληγές από τον χαμό των θυμάτων της μένουν νωπές, με τον Γολγοθά των δικών τους ανθρώπων πάντα δύσκολο και ανηφορικό» τονίζει ο πρωθυπου...

Ανδρουλάκης για Τέμπη: «Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα για να μην έχει γίνει τίποτα»

«Ένας χρόνος μοιάζει μεγάλο διάστημα. Σε έναν χρόνο γίνονται πολλά. Για την κοινωνία μας, όμως, το ρολόι σταμάτησε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 αναφέρει ο πρόεδρο...

Φόρτωση άρθρων...