Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον Ανδρουλάκη - Πρόσκληση και σε Κουτσούμπα

Μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου.

Η συνάντηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10 το πρωί τη Βουλή.

Επίσης, παρόμοια θεσμική πρόσκληση απευθύνθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση Κασσελάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε «ναι» στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη για συνάντηση, ζητώντας το τετ-α-τετ να μην γίνει νωρίτερα από το τέλος της εβδομάδας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε, δια των συνεργατών του, το γραφείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα προτιμούσε το ραντεβού να γίνει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. 

Το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ήταν που απηύθυνε επισήμως πρόσκληση στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη. 

«Πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάντηση στην οποία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί», τονίζουν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίο και Σάμο επισκέφθηκε ο Κασσελάκης (Photos)

Στη Χίο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άφιξή του στο λι...

Δημοσκόπηση GPO/Υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ : Μεγάλο τo προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά – Ποια άλλοι συμπληρώνουν την πρώτη ενδεκάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μεγάλο είν...

Βορίδης για Ευρωεκλογές: Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις, αν δεν πιάσουμε τον στόχο του 33%

«Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις αν δεν πιάσουμε το 33%», τόνισε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο MEGA, αναφερόμενος στον εκλογικό στόχο που έθεσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτά...

Φόρτωση άρθρων...