Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Ματαιώνονται η επίσκεψη στη Μεσσηνία και το ταξίδι στη Ρώμη λόγω πυρκαγιών

Ακυρώνεται η αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε Μεσσηνία-Καλαμάτα, λόγω των πυρκαγιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός επρόκειτο να παραβρεθεί μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον Δήμο Μεσσήνης, για την πρώτη παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού.

Μεγάλες αναζωπυρώσεις σε Δυτική Αττική, Ρόδο και Λευκόχωμα Λακωνίας αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, όπως ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός.

Συνολικά, επιχειρούν 32 εναέρια μέσα, εκ των οποίων τα 22 στη Δυτική Αττική. Την ίδια στιγμή, το τελευταίο εικοσιτετράωρο στις 62 έφτασαν οι δασικές πυρκαγιές.

Ματαιώνεται το ταξίδι στη Ρώμη λόγω των πυρκαγιών

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει το ταξίδι στη Ρώμη λόγω των πυρκαγιών.

Ο Πρωθυπουργός επρόκειτο να μεταβεί τη Δευτέρα στην Ιταλία προσκεκλημένος της Ιταλίδας ομολόγου του, Τζόρτζιας Μελόνι, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνή διάσκεψη για το μεταναστευτικό. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...