Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τους γονείς του 19χρονου Άλκη

Mε την οικογένεια του 19χρονου Άλκη Καμπανού επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τους εκφράσει την οδύνη του για το απεχθές έγκλημα.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε στους γονείς του 19χρονου Άλκη τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του παιδιού τους και τους υποσχέθηκε ότι η πολιτεία θα κάνει το παν για να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν για την δολοφονία του 19χρονου φοιτητή.

Η επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους γονείς του Άλκη Καμπανού έγινε τη Δευτέρα.

Μιλώντας στο Star, οι γονείς του δολοφονημένου νεαρού ευχαρίστησαν δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε στην υπόθεση, με τη μητέρα του Άλκη να λέει χαρακτηριστικά ότι «και ο κ. Μητσοτάκης είναι πατέρας και νιώθει τον πόνο μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στ. Κασσελάκης: Απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη ...

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Μιλώντας σε αγρότες στην Άρνισσα της Πέλλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στον «αρνητικό απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτ...

Φόρτωση άρθρων...