Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Εύσημα Πολάκη στον Κασσελάκη γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον Σημίτη: «Μπράβο Στέφανε»

Υπέρ της δήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος απάντησε για τον λόγο που δεν παρέστη στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, τάχθηκε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, ωστόσο δεν πήγε. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην Πρωθυπουργό, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Ο Παύλος Πολάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν καποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταιος πυρετός…», αναφέρει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του του Facebook.

«Μπράβο Στεφανε! Δείξτε μου και μερικούς άλλους από τους «γνωστούς αγνωστους», ένθεν κακείθεν που έχουν κάνει τέτοια δηλωση!!! Υγ .αντιθέτως όταν καποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταιος πυρετός…», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook αντέδρασε στις πληροφορίες που διακινήθηκαν σχετικά με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη. 

Ο βουλευτής Χανίων έκανε λόγο για fake news και επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...