Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ποιους θα δει και τι θα πει στην ομιλία του ο Μητσοτάκης στο Νταβός

Μπαράζ σημαντικών συναντήσεων και συνομιλιών θα έχει στο Νταβός της Ελβετίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το διήμερο 18-19 Ιανουαρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες και θα συναντηθεί επίσης με την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Κατά την παρουσία του στο Νταβός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζεται να παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το Bloomberg.

Την Πέμπτη, στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?». Η συζήτηση αφορά την Πράσινη Συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 16:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού για θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας «Foreign Policy».

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Την Παρασκευή, στις 10:10, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Φόρτωση άρθρων...