Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ο Θεμιστοκλέους πάει για νέος υφυπουργός Υγείας

Πολιτική

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στους κυβερνητικούς διαδρόμους, η επιτυχία του σχεδίου των εμβολιασμών, πιστώνεται πρωτίστως στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και δευτερευόντως στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Το εντυπωσιακό εν προκειμένου έχει να κάνει με την παραδοχή που κάνει ο ίδιος ο Πιερρακάκης όταν του λένε «μπράβο».

«Όχι, όχι» απαντά λέγοντας ότι αξίζουν «μπράβο» σε αφανείς ήρωες, όπως είναι ο Θεμιστοκλέους, αλλά και ο διευθυντής του γραφείο του, ονόματι Κωνσταντίνος Χαμπίδης.

Ο Μητσοτάκης που γνωρίζει από πρώτο χέρι, σε ποιους «χρωστάει» την επιτυχία του εμβολιασμού, έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει (και μάλιστα άμεσα) τον νυν γενικό γραμματέα σε υφυπουργό Υγείας.

Φυσικά δεν αποκλείεται και η έκπληξη να δούμε τον Θεμιστοκλέους να αναλαμβάνει όλο το χαρτοφυλάκιο (του Υγείας).

Πηγή: powergame.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Ερντογάν : Νέα σοβαρή πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε ότι «οι δηλώσεις του ανήμερα της 105ης επετείου της Γε...

Φόρτωση άρθρων...