Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Οικονόμου: «Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης»

Πολιτική

Μετά τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είπε ότι εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο υφυπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος  Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια διαγνωστικού ελέγχου  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Πρωθυπουργός θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και για το επόμενο διάστημα θα εργάζεται από το σπίτι του», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έπειτα ρωτήθηκε εάν η νόσηση του Πρωθυπουργού από COVID ανατρέπει τα δεδομένα για τις ανακοινώσεις αυτήν την εβδομάδα σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

«Ο Πρωθυπουργός θα εργάζεται κανονικά από το σπίτι του. O κυβερνητικός προγραμματισμός εκτελείται κανονικά. Και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τις ανακοινώσεις των μέτρων τα οποία έχουμε πει», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Ν. Ανδρουλάκης: Ο Φοίβος Ιωαννίδης υπηρέτησε με αφοσίωση τη δημοκρατική παράταξη και η πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίστηκε από γενναιότητα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια κοντά μας» αναφέρει στη συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην β...

Φόρτωση άρθρων...