Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Οικονόμου για Τσίπρα: «Η εποχή που παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής έχει παρέλθει»

Πολιτική

Με αιχμές απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη Νίκαια.

Ο υφυπουργός Επικρατείας ανέφερε πως ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων».

«Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα: 


«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων.

Οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνησή μας παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών. 

Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. 

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Μητσοτάκης: Να είναι ισχυρή η ΝΔ στις ευρωεκλογές, θα συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Το μήνυμα πως «θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές» και πως «θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις ...

Φόρτωση άρθρων...