Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Οικονόμου για Τσίπρα: Πολιτικός κυνισμός όταν λέει ότι 25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι πολλοί

Νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του.

«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Τσίπρα στον Alpha.

Ακόμα, ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι στο σχέδιο Τσίπρα είναι η αύξηση της φορολογίας και κατηγόρησε τον πρώην Πρωθυπουργό για πολιτικό κυνισμό αναφορικά με τη δήλωσή του ότι 25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι πολλοί.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής: «Ο πρωθυπουργός, στη σημερινή του συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη, παρουσίασε ένα μετρημένο, κοστολογημένο και λεπτομερές σχέδιο τόσο για τη Δυτική Μακεδονία όσο και για την ενίσχυση των συνταξιούχων. Ό,τι είπε είναι συγκεκριμένο και πλήρως εφαρμόσιμο.

Ο κ. Τσίπρας απόψε, στην τηλεόραση του Alpha, παρουσίασε μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία, αλλά με μπόλικη δόση Tsipranomics. Ίδιος και απαράλλαχτος, όπως ακριβώς κάνει εδώ και 15 χρόνια που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι, αν κυβερνήσει, θα αναζητήσει πόρους από «την αύξηση των εσόδων», δηλαδή την εκ νέου αύξηση της φορολογίας.

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς που γίνονταν επί θητείας του, η δήλωσή του συνιστά επιτομή του πολιτικού κυνισμού και τα λέει όλα: «25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες Eθνικές Eκλογές

Επίθεση στον Πρωθυπουργό και στις κυβερνητικές πολιτικές εξαπέλυσε από την Πρέβεζα ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Η Νέα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη και αυτό που το...

Χίο και Σάμο επισκέφθηκε ο Κασσελάκης (Photos)

Στη Χίο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άφιξή του στο λι...

Φόρτωση άρθρων...