Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Οικονόμου: Η πραγματικότητα εκδικείται τους εμπνευστές της τοξικότητας και της λασπολογίας

Πολιτική

«Όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια ζήσαμε στην απόλυτη τοξικότητα και στην λασπολογία, τώρα όμως έρχεται η πραγματικότητα να εκδικηθεί τους εμπνευστές και τους εκφραστές όλης αυτής της τακτικής», ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο απερχόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την υπόθεση Γεωργούλη.

«Εκτός από ένα στενό ακροατήριο που βαυκαλίζεται με αυτά, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, η υπόλοιπη κοινωνία είναι απολύτως υποψιασμένη γιατί τα προβλήματα του κόσμου είναι άλλα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην υπόθεση Γεωργούλη και τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου ανέφερε «δεν χρειάζεται να πει κανείς κουβέντα, ας θυμηθεί μόνο τι έλεγε παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν».

Σε ότι αφορά το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι θα αξιολογηθεί και θα συμπεριληφθεί στην έρευνα που κάνει η Δικαιοσύνη.

«Δεσμευτήκαμε από την αρχή για καμία συγκάλυψη. Χάθηκαν νέοι άνθρωποι και το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να αναζητήσεις τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, ώστε να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στις εκλογές, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για το εάν θα πρέπει να επιστρέψουμε στη λίστα, αν και ο ίδιος είναι πάντα υπέρμαχος του σταυρού προτίμησης. «Δεν υπάρχει τίποτε πιο ισχυρό από τη λαϊκή ψήφο, όμως είναι άδικο σε 35 μέρες και με τι πόρους να μπορεί να κάποιος να κάνει μία προεκλογική εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...