Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Οικονόμου σε Ζαχάροβα: Η αντίθεσή μας στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι αδιαπραγμάτευτη

Πολιτική

«Η αντίθεσή μας στη ρωσική εισβολή είναι αδιαπραγμάτευτη, είναι ζήτημα αρχών και αξιών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στη δήλωση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα, για τις απελάσεις των δώδεκα Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα.

«Η αντίθεσή μας στη ρωσική εισβολή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι ζήτημα αρχών και αξιών. Οι διμερείς μας σχέσεις βασίζονται σε αρχές και αξίες. Η χώρα σε αυτό είναι απόλυτη», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η Μαρία Ζαχάροβα έκανε λόγο για «εχθρική κίνηση» αναφερόμενη στην απόφαση να απελαθούν δώδεκα Ρώσοι διπλωμάτες από την χώρα μας.

«Θα απαντήσουμε κατάλληλα», πρόσθεσε η Μαρία Ζαχάροβα μετά την απόφαση της Αθήνας να κηρύξει personae non gratae τους δώδεκα διπλωμάτες της Πρεσβείας της Αθήνας και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Φόρτωση άρθρων...