Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Οικονόμου: Τι απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις

Πολιτική

Απάντηση στα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε «ότι η καλύτερη απάντηση για να δει κανείς εάν οι δημοσκοπήσεις αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα είναι να συγκρίνει τις δημοσκοπήσεις –και μάλιστα όχι μακρινές- με τα αποτελέσματα των Εκλογών».

«Εάν θέλουν να φρεσκάρουν λίγο τη μνήμη τους στον ΣΥΡΙΖΑ για «στημένες» δημοσκοπήσεις, δεν έχουν από το να συμβουλευτούν συγκεκριμένες εφημερίδες, συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς βραχίονες εκείνης της περιόδου και μετά να ανατρέξουν και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου. 

«Αν σε κάτι μοιάζει όλο αυτό που συζητιέται στην Αυστρία είναι με αυτό που σας περιέγραψα και με ένα κλίμα, με μια συζήτηση για βοσκοτόπια και με τρία εκατομμύρια που προσπάθησαν κάποιοι να αξιοποιήσουν για να στήσουν κανάλια και εφημερίδες. Περί αυτού πρόκειται», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας - Τουρκίας μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα

Το πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ταγίπ Ερντογάν, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στην Άγκυρα, επισημά...

Ανδρουλάκης: Ο Ερντογάν συνέχισε τις προκλήσεις – Ο διάλογος να γίνεται χωρίς αυταπάτες

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Πι...

Φόρτωση άρθρων...