Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Οικονόμου: Υποχρέωση του Τσίπρα να απαντήσει στον Στέλιο Πιτσιόρλα για την παρακολούθησή του

Πολιτική

Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, για την παρακολούθηση του Στέλιου Πιτσιόρλα έπειτα από όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην υπουργός, ζήτησε ο Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι.

«Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις αν όχι σε εμάς, στον στενό του συνεργάτη», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,.

Στην ερώτηση για το αν η κυβέρνηση θα ζητήσει να υπάρξει ακόμα και ξεχωριστή εξεταστική επιτροπή για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «η Kυβέρνηση αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα με θεσμική σοβαρότητα. Εμείς δεν θα ακυρώσουμε το δικαίωμα που δώσαμε στη μειοψηφία να συγκροτεί εξεταστικές επιτροπές. Ωστόσο πρόκειται για μια σοβαρότατη εξέλιξη και τα θέματα αυτά θα απασχολήσουν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Πιτσιόρλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «πρώτον αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα στη Βουλή ότι δεν παρακολουθείτο κανείς. Δεύτερον η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να πει ότι ήταν μια παρακολούθηση που ερχόταν από το παρελθόν φάνηκε ότι και αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τρίτον υπάρχει και ένα ζήτημα αν ήταν νόμιμη η επισύνδεση αυτή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...