Τρίτη
16 Ιουλίου 2024

Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, τον οποίο υποδέχθηκε ο απερχόμενος υπουργός, Νότης Μηταράκης.

Ο Νότης Μηταράκης ενημέρωσε αναλυτικά τον Γιάννης Οικονόμου για τις προτεραιότητες δράσης που έχουν τεθεί από την πολιτική ηγεσία και την Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας από τα σύνορα έως και την κάθε γειτονιά της χώρας μας, καθώς και για τα έργα των οποίων η πραγμάτωση έχει ήδη ξεκινήσει.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε ακόμη μία φορά στο πρόσωπό μου. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ένα κρίσιμο Υπουργείο, μιας και η ασφάλεια και η προστασία αποτελούν ζητούμενα των καιρών και απαίτηση της κοινωνίας. Θα δουλέψουμε με προσήλωση στην καθημερινότητα και τις ανάγκες των πολιτών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δένδιας από Λευκωσία: Το χουντικό, εθνοκάπηλο πραξικόπημα στην Κύπρο άνοιξε την πόρτα του εισβολέα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση του με τον Κύπριο ομόλογο του Βασίλη Πάλμα, στη Λευκωσία κατέστησε σαφές, ότι «Η Ελλάδα ουδόλως αδιαφορε...

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις τιμές του ρεύματος - Σενάρια για φορολόγηση των υπερκερδών

Την Τρίτη (16/7) στις 10 π.μ. ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα τις αποκλίσεις στις τιμέ...

Φόρτωση άρθρων...