Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη

Yπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατά της συμμετοχής του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την υποβολή του  υπομνήματος αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής έχει διαχρονικά μέτωπο με την ακροδεξιά και την εγκληματική δραστηριότητά της, με το μανδύα πολιτικού κόμματος.

Συνεπές στη στάση του στη Βουλή, κατά την ψήφιση των σχετικών διατάξεων, κατέθεσε σήμερα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, όπως προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο.
Αναφέρεται αναλυτικά στη συνταγματικότητα του νομοθετικού πλαισίου.

Στο υπόμνημα το ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ζητεί από τον Άρειο Πάγο να μην ανακηρύξει τους συνδυασμούς του κόμματος «Έλληνες» του Ηλ. Κασιδιάρη. Θέτει ακόμα στην κρίση του Δικαστηρίου τις μεθοδεύσεις Κανελλόπουλου-Κασιδιάρη, ώστε να εξεταστεί αν συντρέχει περίπτωση να αποκλειστεί και το κόμμα ΕΑΝ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Φόρτωση άρθρων...