Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ παρενέβη στο θέμα του προεκλογικού debate των πολιτικών αρχηγών στον δρόμο προς τις κάλπες.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει το αίτημα Τσίπρα για μία τηλεμαχία μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και μία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «αυτοαναφορική μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ» και προτείνει τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνιμα προσανατολισμένοι σε μια αυτοαναφορική μάχη για την προσωπική τους πολιτική επιβίωση.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι θετικό στη διεξαγωγή debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου οι πολίτες να συγκρίνουν προγραμματικές θέσεις και προτάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Μητσοτάκης: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης στην Υγεία

Για την ανάγκη να έχει η Ελλάδα μία δυνατή φωνή στην ΕΕ αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση της Υγείας μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος...

Φόρτωση άρθρων...