Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ποια βουλευτική έδρα θα κρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Τη βουλευτική έδρα που θα κρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις δεύτερες Εθνικές Εκλογές έκανε γνωστή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ακόμα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ποιον θα προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης. Κάτι που σημαίνει πως μένει οριστικά εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρει: 

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών της πατρίδας μας» (Photos)

Συνάντηση με τον δήμαρχο Σερίφου, Κωνσταντίνο Ρεβίνθη, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, το πρωί. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμε...

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου – Στην τελική ευθεία τα κόμματα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις Ευρωεκλογές. Μετά το Πάσχα τα κομματικά επιτελεία μπαίνουν ξανά στη μάχη για την τελική ευθεία της 9ης Ιουνίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα συνεχίσο...

Φόρτωση άρθρων...