Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον Νίκο Ανδρουλάκη

Με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του παίρνει τις μεγάλες και κρίσιμες αποφάσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρόκειται για στελέχη που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα, αποτελούν κυριολεκτικά τους...«σωματοφύλακές» του και μοιράζονται ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά.

Είναι όλοι της ίδιας γενιάς και γνωρίζονται από τα χρόνια της ΠΑΣΠ, της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ και τους κοινούς αγώνες που έδωσαν στα αμφιθέατρα.

Στους εξ απορρήτων του Νίκου Ανδρουλάκη, αντ’ αυτού περίπου, συγκαταλέγεται ο δικηγόρος Μιχάλης Καλαντζόπουλος, με τον οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι στην πρώτη γραμμή, ωστόσο αποτελεί το σημείο αναφοράς για πολλά στελέχη του κομματικού μηχανισμού, ενώ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί να φέρει εις πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές.

Στους «φρουρούς» του Νίκου Ανδρουλάκη συγκαταλέγεται και ο Ανδρέας Σπυρόπουλος που ανήκει στη γενιά των 40άρηδων και κατέχει τα «ηνία» του κόμματος από τον Ιούνιο του 2022.

Η γνωριμία του με τον Νίκο Ανδρουλάκη μετρά πολλά χρόνια πίσω από την εποχή που και οι δυο τους συνδικαλίζονταν στα αμφιθέατρα μέσα από την ΠΑΣΠ, ενώ έκτοτε έχουν διανύσει από κοινού μια μακρά πολιτική διαδρομή και έχουν συμπορευθεί σε όλες τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Στη λίστα ακόμη ένα πρόσωπο. Ο λόγος για την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Έλενα Αναστασίου που λειτουργεί, επί της ουσίας, ως τα «μάτια» και τα «αυτιά» του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα επικοινωνίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμπιστεύεται απόλυτα την Στεφανία Μουρελάτου, καθώς εκτιμά ιδιαιτέρως την εμπειρία της, την εργατικότητα και την ευσυνειδησία της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...