Σαββάτο
13 Απριλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική για τα Τέμπη

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το δυστύχημα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει υπερ της πρότασης του ΚΚΕ επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενο της πρότασης. Η διερεύνηση όπως λέει η πρόταση να ξεκινήσει από το 1997 και εντεύθεν. Οι θέσεις μας θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» είπε ο κ. Μαρινάκης μετά από που δέχθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας ο Παύλος Μαρινάκης είπε «αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που απασχολεί το σύνολο της κοινωνίας. Αυτό το αποδεικνύουν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το δυστύχημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι «ο πρωθυπουργός ανέλαβε ευθύνες προηγούμενων ετών και άλλων κυβερνήσεων» ενώ παρατήρησε ότι «ακόμα και η νομοθετική πρωτοβουλία για τον νέο τρόπο επιλογής των διοικήσεων των οργανισμών είναι μια πρωτοβουλία που απαντά σε διαχρονικές παθογένειες που πληρώσαμε σε περιπτώσεις όπως τα Τέμπη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παύλος Μαρινάκης: Τρεις πυλώνες πολιτικής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Για τους τρεις πυλώνες πολιτικής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας μίλησε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο 9...

Κασσελάκης: Οι τέσσερις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τις τέσσερις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλατεία Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στ...

Φόρτωση άρθρων...