Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Υπουργείο Εσωτερικών για επιστολική ψήφο: Έχεις τη δύναμη και τον τρόπο να ψηφίσεις στις επόμενες Ευρωεκλογές

Στην επιστολική ψήφο αναφέρεται βίντεο του υπουργείου Εσωτερικών. Η εφαρμογή της επιστολικής ψήφου αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εντός ή εκτός επικρατείας.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες κάτοικοι του εξωτερικού μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις προσεχείς ευρωεκλογές αποκλειστικά μέσω επιστολικής ψήφου. Η ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών έχει ανοίξει εδώ και αρκετές εβδομάδας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 29 Απριλίου.

Το υπουργείο Εσωτερικών σε ένα ειδικό βίντεο παρουσιάζει την επιστολική ψήφο με το σύνθημα «Τώρα έχεις και τη δύναμη και τον τρόπο να ψηφίσεις στις επόμενες Ευρωεκλογές».

Δείτε το βίντεο του υπουργείου Εσωτερικών:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Είμαστε ευχαριστημένοι από την ανάπτυξη των σχέσεών μας με την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση τρίτων μερών

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Άγκυρα, εξέφρασε στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ ...

Φόρτωση άρθρων...