Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης στην Π.Ε. της ΝΔ: Στόχος η αυτοδυναμία και ακόμη πιο ισχυρός Μητσοτάκης

Ενώπιον του πρωθυπουργού και των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο γραμματέας Παύλος Μαρινακής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της κυβέρνησης.

"Είναι ανάγκη να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι κάθε προσωπική επιδίωξη, σε κεντρικό, κυβερνητικό ή αυτοδιοικητικό επίπεδο, πρέπει να έχει ως προϋπόθεση: μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακόμα πιο ισχυρό Πρωθυπουργό. Οφείλουμε να βγούμε μπροστά. Καθαρά και υπερήφανα και να μην κρυφτεί κανείς" τόνισε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι "για εμάς οι επόμενοι μήνες δεν είναι προεκλογικοί. Προεκλογικοί είναι μόνο για εκείνους που τριάμισι χρόνια ήταν κλεισμένοι στα γραφεία τους, συνομιλώντας με τον εαυτό τους.Θα τους πω, μάλιστα, πως άργησαν να θυμίσουν στους πολίτες την παρουσία τους «ενόψει εκλογών»".

Διευκρίνισε ότι "οι επόμενοι μήνες για εμάς θα είναι ακόμα πιο πολιτικοί. Γι' αυτό σας καλώ όλες και όλους: Πρώτον, να βγούμε μπροστά, στέλνοντας παντού το μήνυμα ότι η Ελλάδα αλλάζει στην πράξη. Να δώσουμε όλοι την μάχη στην πρώτη γραμμή".

Συμπλήρωσε ότι το κόμμα έδωσε και κέρδισε μάχες σε επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, σε σωματεία και σε συνδικαλιστικές οργανώσεις.

"Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πλατύ ρεύμα. Συμμαχίες που ενθαρρύνουν τις μεταρρυθμίσεις. Ενώσαμε παραγωγικές δυνάμεις, συμβάλαμε στην εκλογή νέων και άξιων ανθρώπων. Σε αυτές τις δικές μας «ενδιάμεσες εκλογές», η κοινωνία των πολιτών αποκτά πραγματικούς εκπροσώπους" είπε ο κ.Μαρινάκης και συμπλήρωσε:

"Ξεχωριστό κομμάτι της δράσης μας, όμως, είναι και η αλληλεπίδραση με τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και νοιάζονται για τη χώρα τους και την πρόοδό της.

Για τον λόγο αυτό, σήμερα τροποποιούμε τον Κανονισμό Λειτουργίας των οργανώσεων εξωτερικού, δημιουργώντας νέες οργανώσεις σε χώρες και πόλεις που δεν εκπροσωπούνταν".

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζον Κέρι σε Μητσοτάκη: Απίστευτο το ρεκόρ της Ελλάδας στις ΑΠΕ - Σας ευχαριστούμε για την ηγεσία σας

Τα εύσημα στην Ελληνική Κυβέρνηση για τις πρωτοβουλίες της στην κατεύθυνση του περιβάλλοντος με αιχμή την παραγωγή «πράσινης» -καθαρής- ενέργειας καθώς και την υποδειγματική διοργά...

Γεωργιάδης: Η πολιτική σταθερότητα κρίνεται στις 9 Ιουνίου - Ο Πολάκης υιοθέτησε τις κατηγορίες Ράμα κατά Μπελέρη

«Η πολιτική σταθερότητα των επομένων 3 ετών κρίνεται στις 9 Ιουνίου», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό η αντιπολίτε...

Φόρτωση άρθρων...