Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πελώνη: «Δίκαιο και κοστολογημένο το πακέτο στήριξης για το ρεύμα»

Παρασκήνιο

«Είμαστε δίπλα στους πολίτες, τους οποίους στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε», ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας για το εθνικό πρόγραμμα στήριξης για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε δίκαιο και κοστολογημένο το πακέτο. Σχετικά με τα υπερκέρδη των εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος, η Αριστοτελία Πελώνη είπε πως οι εταιρείες θα κληθούν να πληρώσουν και να συνδράμουν. Στη συνέχεια, τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί κοινή ευρωπαϊκή λύση στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Ακόμα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε σημαντική σε επίπεδο ουσίας και συμβολισμού την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ. 

Επίσης, η Αριστοτελία Πελώνη τόνισε ότι θα τεθούν όλα τα θέματα περιφερειακά και διεθνή. Για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άμπου Ντάμπι είπε πως συζητήθηκαν επενδύσεις και συμφωνίες ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, το κυβερνητικό στέλεχος σημείωσε πως «επανενεργοποιούμε το δικό μας πρόγραμμα για την εξόρυξη φυσικού αερίου».

Για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως ήταν ανοιχτό και «δόθηκε η ευκαιρία να πούμε τι έχουμε κάνει επί διακυβέρνησης εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων» και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...