Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη και την οικογένειά του - Στα επείγοντα του «Λαϊκού» o υπουργός

Παρασκήνιο

Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος ήταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Μάλιστα, αναφέρει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Στο Νοσοκομείο «Λαϊκό» μετέβη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση που δέχθηκε σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα και ενώ έτρωγε με την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή για τους ιδιώτες γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Σφοδρή σύγκρουση με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών είχαν τη Μ.Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης με αφορμή την τροπολογία που επιτρέπει σε ...

Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη - Τι άλλο μένει να δούμε

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει κεντ...

Φόρτωση άρθρων...