Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πιερρακάκης: Ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές συναλλαγές έγιναν το 2022 - Συνεχίζουμε και το 2023 (Video)

Απολογισμό κάνει για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, με ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το 2022 κάναμε πολλά και σημαντικά βήματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Συνεχίζουμε ψηφιακά και το 2023, δημιουργώντας ένα Δημόσιο, σύγχρονο και φιλικό για όλους», τονίζει ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ανάμεσα στις σημαντικές στιγμές που ξεχωρίζουν στο απολογιστικό βίντεο, αναφέρονται οι «περίπου 1 δισεκατομμύριο ψηφιακές συναλλαγές» με το κράτος, οι οποίες μεταφράζονται σε «100 ουρές λιγότερες ανά πολίτη», η «Εθνική Πύλη Αναπηρίας» και τα «ψηφιακά ΚΕΠΑ», η μείωση του τέλους κινητής τηλεφωνίας κατά 10% και η απαλλαγή των νέων έως 29 ετών, καθώς και οι άυλες ψηφιακές κάρτες για τις διάφορες παροχές που υλοποίησε έως τώρα το ελληνικό κράτος προς τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερος ο βουλευτής Φλώρος υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα τον Γραμμένο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε εκλεγεί πέρυσι με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την απολογία του στον ανακριτή, για τον ξυλοδ...

Ο Στέφανος θέλει δύο θητείες για Πρωθυπουργός – Ποιος θα τον ψηφίσει δεν μας είπε και ύστερα ξύπνησε

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA, που θα προβληθεί στις 00:15. Ο πρόεδρος του Σ...

Φόρτωση άρθρων...