Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: «Με το MyHealth και την άυλη συνταγογράφηση φέρνουμε το ΕΣΥ στον 21ο αιώνα» (Photos)

«Με την άυλη συνταγογράφηση, το MyHealth, την έκδοση αποτελεσμάτων ιατρικών εξετάσεων από το gov.gr ξεκινάμε να φέρουμε το ΕΣΥ στον 21ο αιώνα».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Πιερρακάκης, με αφορμή σημερινή ομιλία του με την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, για το ψηφιακό ΕΣΥ και τις προκλήσεις της επόμενης τετραετίας.

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισημαίνει: «Με την άυλη συνταγογράφηση, το MyHealth, την έκδοση αποτελεσμάτων ιατρικών εξετάσεων από το govgr και τον επιτυχημένο σχεδιασμό του ψηφιακού Εθνικού Εμβολιασμού ξεκινάμε να φέρουμε το ΕΣΥ στον 21ο αιώνα. Στις 25/6 στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία για ένα αποτελεσματικό σύστημα υγείας».

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρει ότι «στην αποψινή θεματική συζήτηση στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα, με συνομιλητές τον Περιφερειάρχη και Πρόεδρο του ΙΣΑ Αθήνας Γ. Πατούλη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, μιλήσαμε για το ψηφιακό ΕΣΥ, την πρόκληση της επόμενης τετραετίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...